Novosti

Svečano zatvaranje 43. Dana satire Fadila Hadžića uz program posvećen Mladenu Crnobrnji Gumbeku

 

U utorak, 18. lipnja u 20 sati u Satiričkom kazalištu Kerempuh održat će se dodjela nagrada za najbolja umjetnička ostvarenja na 43. Danima satire Fadila Hadžića i svečano zatvaranje festivala.

Prvi dio večeri bit će posvećen legendarnom glumcu Mladenu Crnobrnji Gumbeku, koji je cijeli svoj glumački vijek proveo kao član ansambla kazališta Kerempuh.

U glazbeno – scenskom programu, kojega režira Krešimir Dolenčić, sudjelovat će Kerempuhovi glumci Željko Königsknecht, Hrvoje Kečkeš, Borko Perić i Matija Šakoronja, a publika će imati priliku pogledati i kratki dokumentarni film s isječcima iz Gumbekovih najpoznatijih kazališnih i filmskih uloga.

Program će se zaključiti svečanim otkrivanjem zvijezde posvećene Mladenu Crnobrnji Gumbeku na Kerempuhovoj Stazi slavnih, uz glazbenu pratnju ZET-ovog puhačkog orkestra.

 

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

Primajte najnovije obavijesti iz kazališta Kerempuh.

 

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.