Novosti

Robi K. proslavio 50. izvedbu!

Nagrađivana predstava “Bilježnica Robija K.”, nastala po kultnoj satiričkoj kolumni Viktora Ivančića, u režiji Marine Pejnović, u nedjelju, 15. listopada odigrana je jubilarni 50. put!
Od premijere u prosincu 2019. do danas pogledalo ju je desetak tisuća gledatelja.

Hvaljena od publike i od kritike, predstava drsko i beskopromisno udara po najosjetljivijim mjestima hrvatske stvarnosti i to iz vizure vječnog učenika trećega razreda, lucidnog i hinjeno naivnog Robija K., koji nam vrata u duhovit i okrutan svijet koji je njegov koliko je i naš.

„Bilježnica Robija K.“ odlikuje se brzim ritmom, prepoznatljivim karakterima, razbarušenim dijalektalnim govorom te mnogobrojnim aktualnim društveno-političkim temama koje postaju gorko smiješne kada ih se pretvori u situacije na samom rubu apsurda.

U predstavi igraju Josip Brakus, Dražen Čuček, Linda Begonja, Ana Maras Harmander, Filip Detelić i Matija Šakoronja.

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.