Novosti

Prvi nogometni turnir glumaca

U nedjelju, 22 listopada od 12:00 do 18:00 sati na srednjoškolskom igralištu u Klaićevoj ulici održao se nogometni turnir glumaca, u organizaciji ansambla Satiričkog kazališta Kerempuh, a prema zamisli glavnog inicijatora Filipa Detelića.

– Ovo je prvi međukazališni nogometni turnir u Zagrebu u novije vrijeme. Tu je ideju nekad davno osmislio i pokrenuo naš dragi kolega Vedran Mlikota, a mi je sad ponovno pokušavamo oživjeti. Nadamo se da će se turnir nastaviti održavati svake godine i prerasti u tradiciju kojoj će se pridružiti sva zagrebačka kazališta! – rekao nam Detelić.

Na turniru je sudjelovalo šest muških (Satiričko kazalište Kerempuh, Hrvatsko narodnokKazaliste u Zagrebu, Akademija dramske umjetnosti, Vern, Zagrebačko kazalište mladih i Vanjski)  te dvije ženske ekipe (ADU i Jazavke).
I iako su pehare odnijeli Vern, ZKM i Vanjski u muškoj, te Jazavke u ženskoj konkurenciji, svi sudionici otišli su kućama s osmijehom na licu jer to je bio jedan od onih dana koji će se dugo pamtiti!
Na kraju moramo spomenuti i Luku Petrušića koji se ovom prilikom nije okušao u nogometu, ali je više od šest sati s mikrofonom u ruci zabavljao sve prisutne.
Tko nije bio, ne zna što je propustio!

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.