Novosti

Predstava “Traži se novi suprug” predstavljena bečkoj publici u Akzent teatru

U nedjelju, 23. veljače u 19:00 sati predstava “Traži se novi suprug” Mire Gavrana u režiji Željka Königsknechta oduševila je bečku publiku izvedbom u Akzent teatru.

˝Traži se novi suprug˝ jedna je od najuspješnijih Kerempuhovih predstava, koja je nedavno obilježila svoju jubilarnu 100. izvedbu, a do sada ju je pogledalo preko 32.000 gledatelja na matičnoj sceni te više od 5.000 gledatelja na gostovanjima i festivalima diljem Hrvatske i susjednih zemalja.

Neobičnim spojem komedije karaktera i komedije situacije ova predstava pruža brojne mogućnosti glumcima za stvaranje atraktivnih likova, oslikavajući prepoznatljive junake naše svakodnevice koji nastoje ostvariti svoje snove i ambicije.

Središnji je lik udovica koja odluči pomoću tarot karata i novinskog oglasa pronaći novog muža koji bi trebao zadovoljiti idealne, dakle, nemoguće kriterije. Istodobno, njezin prvi susjed, usamljeni neženja, odlučuje se napokon oženiti. Da bi osvojio njezino srce dosjeti se zamoliti za pomoć prijatelja iz djetinjstva, kojega nagovori da se javi na oglas i odglumi nekoliko prosaca koji će biti jedan gori od drugog…

U predstavi igraju Željko Königsknecht, Anita Matić Delić i Damir Poljičak.

Osim režije, Königsknecht potpisuje i dramaturgiju, kostimografkinja je Tanja Rodd, scenografkinja Nina Mia Čikeš, glazbu je osmislio Mario Mirković, a svjetlo oblikovala Vesna Kolarec.

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.