Novosti

Predstava “Traži se novi suprug” izvedena na festivalu Život i smijeh

Predstava Traži se novi suprug Mire Gavrana u režiji Željka Königsknechta izvedena je 2. lipnja 2019. na 6. izdanju festivala Život i smijeh Gradskog kazališta Jastrebarsko.

U prepunoj dvorani Kulturnog centra Jastrebarsko publika je glasnim smijehom i spontanim aplauzima bodrila glumce predvođene neponovljivim Željkom Königsknechtom, koji u ovoj predstavi igra čak pet potpuno različitih uloga. Uz njega, u predstavi igraju izvrsni Anita Matić Delić i Damir Poljičak.

Traži se novi suprug jedna je od najpopularnijih Kerempuhovih predstava, koji u formi neobičnog spoja komedije karaktera i komedije situacije pruža brojne mogućnosti glumcima za stvaranje atraktivnih likova.

Duhoviti dijalozi i dinamičan zaplet bogat brojnim obratima razlog su zbog kojeg je  ova Gavranova komedija odigrana preko 100 puta, u Zagrebu i Hrvatskoj. Isto tako, izvedena je u Slovačkoj, Njemačkoj, Sloveniji, Bugarskoj i drugim zemljama te se svugdje afirmirala kao istinski teatarski hit.

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.