Novosti

Predstava “Ja od jutra nisam stao” 23. studenog u sklopu DM-ove movembarske kampanje

Satiričko kazalište Kerempuh i ove se godine priključilo DM-ovoj movembarskoj kampanji kojom se želi doprinijeti podizanju svijesti o važnosti muškog zdravlja i preventivnih pregleda te znanstvenim otkrićima koja će unaprijediti liječenje raka prostate.

Kupnjom ulaznica za predstavu „Ja od jutra nisam stao“ koja će se odigrati u subotu, 23. studenog 2019., svi građani mogu sudjelovati u DM-ovoj donaciji Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka prostate. Ulaznice za ovu posebnu izvedbu u prodaji su po cijeni od 75 kuna, a sav prihod namijenjen je Institutu Ruđer Bošković.

Borba protiv raka, pravovremena dijagnostika i inovativna, personalizirana terapija u fokusu su liječnika i znanstvenika diljem svijeta. Rak prostate je na globalnoj razini drugi najčešći rak u muškoj populaciji, dok je rak testisa najčešći oblik raka kod muškaraca u dobi između 15. i 34. godine.

Tijekom studenog, mjeseca muškoga zdravlja, organizirali smo aktivnosti kojima želimo doprinijeti muškom zdravlju i potaknuti muškarce da što više brinu o sebi. Tako pozivamo muškarce da posjete internetsku stranicu nebrijem.hr na kojoj im dajemo detaljne upute kako napraviti samopregled testisa, a svaki obavljen pregled doprinosi dm-ovoj donaciji Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka prostate. Uz to, građani donaciji mogu doprinijeti i kupnjom ulaznica za predstavu ‘Ja od jutra nisam stao’, a u sklopu movemberskih aktivnosti u dm-u kupcima za četiri kupljena proizvoda muške njege poklanjamo majicu  #NEBRIJEM“, naglasio je Ivan Horvat, menadžer marketinga i PR-a u dm-u.

Predstava „Ja od jutra nisam stao“ u režiji Nane Šojlev temeljena je na dramskom tekstu uspješne dramatičarke i spisateljice Une Vizek, a progovara o rodnoj problematici, ali uz bitan sadržajni zaokret – stereotipizirane muške i ženske rodne uloge obrću se na duhovit, apsurdan i nekonvencionalan način, dok uvriježeni klišeji o dinamici muško-ženskih odnosa podliježu satiričkoj oštrici.

U predstavi igraju Jerko Marčić, Marko Makovičić, Hrvoje Kečkeš, Ozren Opačić, Linda Begonja i Ornela Vištica.

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.