Novosti

“Gruntovčani” i Hrvoje Kečkeš nominirani za nagradu Zlatni studio

Za najveću medijsku nagradu Zlatni studio, koju četvrtu godinu zaredom dodjeljuje Jutarnji list, u kategoriji KAZALIŠTE nominirana je Kerempuhova predstava Gruntovčani Mladena Kerstnera i Borisa Svrtana, u režiji Rajka Minkovića i Borisa Svrtana.

U istoj kategoriji za najbolju mušku ulogu nominiran je glumac Kerempuhovog ansambla Hrvoje Kečkeš za ulogu Presvetlog u Gruntovčanima.

Pod motom Najbolji biraju najbolje, nagradu dodjeljuju čitatelji, a žiri, sastavljen od televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca, nominirao je do pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno 19 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike.

Čitatelji svoje glasove mogu dati putem web stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u prilogu Studio.

Čestitamo svim nominiranima!

Glasati možete ovdje:
https://www.jutarnji.hr/zlatni-studio

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.