Novosti

Postani član mladog žirija na festivalu Dani satire Fadila Hadžića!

Kerempuh je ove godine na festivalu ‘Dani satire Fadila Hadžića’ uvelo novu nagradu i to onu mladog žirija koja će na kraju festivala dodijeliti Nagradu za najbolju predstavu mladog žirija.
Pozivamo stoga učenike 3. i 4. razreda srednjih škola, kao i studente svih godina i svih fakulteta, da se jave na Natječaj za biranje članova žirija 48. festivala ‘Dani satire Fadila Hadžića’ koji će se održati od 2. – 18. lipnja 2024.
Svi zainteresirani pozivaju se da naprave satirični osvrt na neku od predstava s repertoara kazališta Kerempuh i dostave ga na mail: kerempuh@kazalistekerempuh.hr, najkasnije do 10. svibnja 2024. Izabrat ćemo 5 najboljih osvrta i to dva učenika/učenice srednjih škola 3. i 4. razreda i tri studenata/studentica.
Članovi žirija obavezni su odgledati sve predstave na Festivalu te nakon odgledane posljednje predstave donijeti odluku kojom će se dodijeliti Nagrada za najbolju predstavu mladog žirija.
Kazalište Kerempuh svakom će članu žirija osiguarti po dvije ulaznice za svaku predstavu kao i sav propagandni materijal.

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.