Novosti

“Ožalošćena porodica” vratila se s dvije nagrade!

Na ovogodišnjim “Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH” Kerempuhova “Ožalošćena porodica” B. Nušića u režiji Ivana Plazibata osvojila je dvije nagrade!

Nagradu za najbolju žensku ulogu dobila je Linda Begonja za ulogu Vide.
Nagradu dijeli s glumicom Snežanom Bogićević za ulogu Majke u predstavi „Moj sin samo malo sporije Hoda“, autora Ivora Martinića, redatelja Ivana Plazibata, u produkciji Sarajevskog ratnog teatra SARTR.

Nagradu za glazbu dobila je Tamara Obrovac!
A nagradu dijeli s Huseinom Oručevićem za predstavu Romana Sikora „Tri dana ili Uspon i pad gospodina B.“ u režiji Tanje Miletić – Oručević i produkciji Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.

Stručni žiri radio je u sastavu: Vlado Kerošević, glumac i profesor Akademije dramskih umjetnosti u mirovini; Vida Ognjenović, redateljica i književnica i Zijah Sokolović, glumac, redatelj i pedagog.

Čestitamo svim nagrađenima! 🙂

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.