Novosti

Prijave za 46. Dane satire Fadila Hadžića otvorene do 31. prosinca

U lipnju 2022. godine održat će se međunarodni kazališni festival 46. Dani satire Fadila Hadžića, jedan od najstarijih festivala u Hrvatskoj specijaliziran za predstave satiričkog i komediografskog usmjerenja. Tim povodom Satiričko kazalište Kerempuh objavljuje poziv kazalištima za prijavu svojih predstava i sudjelovanje u programu.

Krajnji rok za prijave je 31. prosinca 2021.

Za sudjelovanje na Festivalu kazalište može prijaviti jednu predstavu koja je premijerno izvedena u periodu od 01.09.2020. – 31.12.2021. Kazališta na Festival mogu prijaviti i predstavu koja za trajanja natječaja nije imala premijeru, ali će je imati do 28.02.2022.

Prijave treba dostaviti na adresu: Satiričko kazalište Kerempuh, Prolaz Fadila Hadžića 3, 10 000 Zagreb, s naznakom „PRIJAVA – 45. DANI SATIRE FADILA HADŽIĆA“ i mailom na adresu: dani.satire@kazalistekerempuh.hr.

Uz prijavnicu potrebno je poslati link sa snimkom predstave te programsku knjižicu.

U svrhu pravodobnog planiranja dolazaka izbornika na izvedbe prijavljenih predstava poželjno je da kazališta što prije izvrše prijave te uz njih dostave termine izvedbi.

PRIJAVNICA_46. Dani satire Fadila Hadžića

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.