Novosti

Orneli Vištici nagrada “Fabijan Šovagović” za najbolju glumicu na 28. Festivalu glumca

Dodjelom nagrada u nedjelju, 12. rujna, zatvoren je 28. Festival glumca, na kojemu je kazalište Kerempuh sudjelovalo s predstavom “Predsjednici&ca” Tarika Filipovića i Borisa Svrtana.

Nagrada “Fabijan Šovagović” za najbolju glumicu pripala je Orneli Vištici za ulogu Kolinde Grabar Kitarović u toj predstavi.

U iznimnoj partnerskoj igri prekaljenih i iskusnih glumačkih interpretatora Ornela daje poseban doprinos svim članovima ansambla. Njena interpretacija predsjednice odiše mladenačkom svježinom i ženskom energijom. Svojom izvedbom i šarmom plijeni pozornost. – stoji u obrazloženju stručnog Ocjenjivačkog suda, koji je radio u sastavu Ivica Zadro (predsjednik), Ana-Marija Vrdoljak i Jakov Bilić.

 

 

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.