Novosti

Održana praizvedba predstave “Hrvatski put ka sreći” Bobe Jelčića

U četvrtak, 27. studenog u Kerempuhu je održana praizvedba predstave “Hrvatski put ka sreći” Bobe Jelčića.

Hrvatski put ka sreći nesvakidašnja je predstava o emotivnom i svima nama prepoznatljivom vremeplovu kroz veći period hrvatske povijesti. Potraga za srećom kao okosnica predstave započinje početkom prošloga stoljeća, od Austro-Ugarske Monarhije, a završava stvaranjem neovisne Hrvatske. Spomenuta se potraga odvija kroz jednostavnu priču o djevojčici koja odrasta na ovim prostorima, neizbježno okrznuta društvenim okolnostima, baš kao i generacije koje joj prethode, ali i one koje je nasljeđuju.

U predstavi igraju Nikša Butijer, Nataša Dangubić, Ana Maras Harmander, Marko Makovičić, Jerko Marčić, Karlo Mlinar, Ozren Opačić i Maja Posavec.

Dramaturgiju potpisuje Dina Vukelić, kostimografiju Zdravka Ivandija Kirigin i Ana Paulić, scenografkinja je Zdravka Ivandija Kirigin, a asistentica scenografkinje Ana Paulić.

Tportal/HINA:

https://www.tportal.hr/kultura/clanak/hrvatski-put-ka-sreci-bobe-jelcica-neocekivano-ruho-satire-u-kerempuhu-foto-20201127

 

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.