Novosti

Live stream promocija knjige Komunikacijski umjetnik – izvedbene tehnike u javnom nastupu

Dragi prijatelji, suradnici i ljubitelji knjiga,

V.B.Z. i Kermepuh vas s veseljem pozivaju da nam se pridružite na Live stream promociji knjige Komunikacijski umjetnik – izvedbene tehnike u javnom nastupu, autorice Jelene Makovičić,  u srijedu 15. 12. od 10 do 11 sati. 

Odvojite sat vremena od vašeg jutra i uz svoju prvu kavu doznajte kako ispravno komunicirati, kako se riješiti treme, pripremiti se za neki važan sastanak ili javni nastup te kako održati uspješnu prezentaciju.

Moderator promocije je Mario Aunedi Medek, predsjednik HUOJ-a, a uz autoricu gostuje i Ognjen Bagatin, vlasnik medijske platforme Poduzetnik i suvlasnik Poliklinike Bagatin.

Kao glazbena gošća nastupit će Maja Posavec!

Pratite nas na uživo putem YouTube kanala V.B.Z Croatia i Facebook stranice V.B.Z-a.

https://www.facebook.com/events/631908281274810

Snimanje promocije odvija se u Satiričkom kazalištu Kerempuh, gdje se snima i emisija Komunikacijski umjetnik koja se bavi temom javnog nastupa.

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.