Novosti

Linda Begonja ušla u finale za nagradu Zlatni studio

U utrci za najveću medijsku nagradu Zlatni studio, koju petu godinu zaredom dodjeljuju Studio i Jutarnji list, naša Linda Begonja ušla je u finale u kategoriji Najbolja ženska kazališna uloga za ulogu Frosine u Kerempuhovoj predstavi Škrtac.
Uz Lindu, u drugi krug za ovu kategoriju ušle su još glumice Lucija Šerbedžija i Anđela Ramljak.

U prvom krugu izbrojeno je rekordnih 349.154 glasova, a od 7. siječnja kreće drugi krug u kojemu čitatelji mogu svoj glas dati putem web stranice Jutarnjeg lista ili kupona objavljenih u prilogu Studio.

Večer pobjednika, odnosno dodjele nagrada, tradicionalno će se održati 4. veljače na Prvom programu Hrvatske televizije u studiju “Anton Marti”. I ove godine priprema se poseban program s glazbenim iznenađenjima, koji će kulminirati otvaranjem omotnica s imenima ovogodišnjih laureata najveće medijske nagrade u zemlji.

Glasati za Lindu možete ovdje:
https://www.jutarnji.hr/zlatni-studio/kazaliste-glumica

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.