Novosti

Koncert Maje Posavec “Večer s Cohenom” 1. travnja ponovno u Kerempuhu!

Točno tri godine nakon što nas je napustio jedan od najvećih glazbenika i pjesnika, Leonard Cohen, u studenom 2019. u Kerempuhu se dogodio jedan od onih antologijskih koncerata koje je teško opisati riječima. Maja Posavec, Ivan Kapec i bend priredili su večer za pamćenje, a to što je koncert bio rasprodan čak tri tjedna ranije, nagovještavalo je da će biti baš tako.

Svijet se otada stubokom promijenio. Na neka stara vremena, barem one ljepše momente, podsjetit će nas Večer s Cohenom koja će održati u petak, 1. travnja u Satiričkom kazalištu Kerempuh. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna mogu se kupiti na blagajni kazališta. Na dan koncerta ako ih ostane koštat će 120 kuna, a kupiti se mogu i online na službenoj stranici kazališta.

Večer s Cohenom više je interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila back vokal na koncertima. Maja i Ivan, i ovaj put uz pomoć cijelog benda kojeg čine Jurica Štelma, Borko Rupena i Mario Bočić, interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove. Posebnu notu daju Majini recitali Cohenovih pjesama na hrvatskom. Boljeg mjesta od Kerempuha za ovakvu večer naprosto nema, to je već dokazano. Osim posebne intimnosti i akustike, on je i mjesto gdje se Maja osjeća kao kod kuće jer tu već godinama nastupa u brojnim kazališnim komadima.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/350419630148867

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.