Novosti

Kerempuhove online predstave do sada pogledalo više od 150.000 gledatelja

Prošlo je nešto manje od mjesec dana od kada je Kerempuh započeo s ciklusom online prikazivanja aktualnih hit predstava na svojem Youtube kanalu i na portalu Jutarnjeg lista. Pod sloganom “Ostani doma – Kerempuh dolazi k tebi” do sada su prikazane tri predstave – „Traži se novi suprug“ Mire Gavrana u režiji Željka Königsknechta, „Ustav Republike Hrvatske“ Rajka Grlića i Ante Tomića u režiji Vinka Brešana te „Blue Moon“ Damira Karakaša u režiji Borisa Liješevića, koje je do sada ukupno pogledalo više od 150.000 gledatelja.

Online ciklus otvoren je 12. travnja predstavom “Traži se novi suprug”, koja je u prva tri tjedna prikazivanja pregledana preko 100.000 puta! Snimka predstave „Ustav Republike Hrvatske“ od početka prikazivanja 18. travnja pregledana je preko 35.000 puta, dok “Blue Moon” broji preko 15.000 pregleda od 26. travnja do danas.

Prema dostupnim podacima, predstave Kerempuha gledale su se diljem Hrvatske, ali i u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Njemačkoj, Americi, Kanadi, Sloveniji, Austriji, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, Australiji i Švicarskoj, a broj pregleda i dalje svakodnevno raste.

Stoga je u pripremi nova Kerempuhova online runda, koju će 16. svibnja otvoriti kultna predstava Dušana Kovačevića “Maratonci trče počasni krug” u režiji Ive Milošević.

 

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.