Novosti

Kerempuh slavi 59. rođendan!

Danas je veliki dan jer Kerempuh slavi 59. rođendan!

Osnovan 25. ožujka 1964., već gotovo šest desetljeća ponosno i nezaustavljivo djeluje u kazališnom životu Zagreba i Hrvatske.

Kao komediografsko i satirično kazalište izdvaja se i prepoznaje po specifičnom repertoaru, kao i po izvrsnom poslovanju. Jedino je kazalište u ovom dijelu Europe koje godišnje posjeti preko 150.000 gledatelja, a njegove predstave nerijetko dosežu i do nekoliko stotina izvedbi  (Spika na spiku, Dobro došli u plavi pakao, Vježbanje demokracije, Magic Act Show, Metastaze, Pir malograđana, Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja, Čudo u Poskokovoj Dragi, Spektakluk, Krletka, Gospođa ministarka, Ustav Republike Hrvatske, Jedan sluga, dva gospodara, Jazavac u Kerempuhu i mnoge druge).

Kazalište je za svoj rad osvojilo brojne nagrade i priznanja, između ostalog Nagradu Grada Zagreba i Plaketu Grada Zagreba, Nagradu Hrvatskog glumišta za najbolje predstave u cjelini 1977. i 2007. godine, kao i mnogobrojne druge, kazališne nagrade na Marulićevim danima, Danima satire Fadila Hadžića i Festivalu glumca.

Ipak, najveća nagrada upravo ste nam vi, naša vjerna publika koja nas sve ove godine prati i posjećuje.

Hvala vam na tome!

 

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.