Novosti

Jubilarnom 100. izvedbom predstave „Muškarci.hr“ 
Satiričko kazalište Kerempuh sudjeluje u humanitarnoj akciji 
„Prvi osmijeh“, u organizaciji Rotary kluba Zagreb Maksimir

By 04. 12. 2018. No Comments

Jedna od najpopularnijih zagrebačkih predstava „Muškarci.hr“, nastala u koprodukciji Umjetničke organizacije Teatroman i Satiričkog kazališta Kerempuh, proslavit će u nedjelju 9. prosinca u 20:00 sati, na daskama „Kerempuha“, svoju jubilarnu 100-tu izvedbu.

Vođeni redateljem Mariom Kovačem, glumci Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić u alternaciji s Andrejom Dojkićem i Amar Bukvić u alternaciji sa Živkom Anočićem kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovorit će o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjima. Igrajući „Muškarce.hr“, temeljene na brojnim stereotipima, glumci će hrabro prokazati licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena.

U sklopu ove jubilarne izvedbe, UO Teatroman, kazalište Kerempuh i njegova glumačka ekipa, od koje su Goran Grgić i Boris Svrtan dugogodišnji rotarijanci, sudjeluje u velikom humanitarnom projektu „Prvi osmijeh“ kojega organizira Rotary klub Zagreb Maksimir.

Cilj projekta je prikupljanje sredstava za nabavu prijeko potrebnog endoskopskog  stupa sa sondama za pedijatrijsku gastroskopiju, bronhoskopiju i kolonoskopiju za Kliniku za pedijatriju KBC-a Zagreb-Rebro.

Iako se radi o vodećoj i najvećoj pedijatrijskoj ustanovi u našoj zemlji, u kojoj se liječe djeca iz cijele Hrvatske te Bosne i Hercegovine, ona još uvijek nema vlastitu endoskopsku opremu za preglede dišnog i probavnog sustava kod najmlađih, nego je jednom tjedno posuđuje s klinika za odrasle.

Vrijednost donacije namijenjene nabavi endoskopskog stupa prelazi  850.000 kuna, a uz brojne donatore iz Hrvatske i prijateljske klubove, pozivu RC Zagreb Maksimir odazvali su se prijatelji iz cijelog svijeta, te će tako liječnicima, ali i budućim malim pacijentima, pregledi biti olakšani zahvaljujući donacijama iz Austrije, Njemačke, Belgije, Francuske, Nizozemske, Italije, Velike Britanije, Kanade, Tajvana, Indonezije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Pozivamo gledatelje da doprinesu uspjehu ove akcije kupovinom ulaznica za hit predstavu „Muškarci.hr“, koja bez sumnje obećava puno smijeha i vrhunsku kazališnu zabavu.

Ulaznice je moguće kupiti online na web stranici Satiričkog kazalište Kerempuh: www.kazalistekerempuh.hr.

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.