Novosti

“Ja od jutra nisam stao” najbolja predstava 27. Festivala glumca

Na svečanom zatvaranju 27. Festivala glumca, održanom 13. rujna u Gradskom muzeju u Vukovaru, predstava Ja od jutra nisam stao kazališta Kerempuh osvojila je nagradu Vanja Drach za najbolju predstavu u cjelini.

Nagrada Fabijan Šovagović za najbolju glumicu dodijeljena je Lindi Begonji za ulogu Čistačice u predstavi Cabaret Preko veze Ivana Lea Leme, nastale u koprodukciji Satiričkog kazališta Kerempuh i Kazališta Moruzgva.

Glumac Kerempuhovog ansambla Matija Šakoronja osvojio je nagradu Nevenka Filipović za najbolje glumačko ostvarenje u predstavama za djecu i mlade za ulogu Zrksa u predstavi Huligan zagrebačkoga kazališta Mala scena.

U sklopu ovogodišnjeg Festivala glumca, koji se održao od 5. – 13. rujna u nizu gradova i općinskih središta Vukovarsko-srijemske županije, odigrano je ukupno 14 predstava prošlogodišnje kazališne produkcije, od koji je 13 bilo u konkurenciji za nagrade.

O nagrađenima je odlučivao Ocjenjivački sud kojega su činili glumci Branka Cvitković, Pere Eterović i Vjekoslav Janković

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.