Novosti

Humanitarna izvedba predstave “Pljuska” za SOS Dječje selo Hrvatska

Kupnjom ulaznice za izvedbu predstave ‘Pljuska’ 22. svibnja doprinijet ćete stvaranju brižnog doma za svako dijete.

O Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska

Svako dijete pripada obitelji i zaslužuje odrastati unutar nje, sve dok mu ta obitelj može pružiti adekvatnu skrb. Nažalost, ima djece koja nemaju sreću odrastati uz svoje biološke roditelje.

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska već 32 godine uspješno ostvaruje misiju brižnog doma za svako dijete. Unutar dva SOS Dječje sela, u Lekeniku i Ladimirevcima, djeca odrastaju u krugu SOS obitelji. Uz SOS mame koje skrbe o povjerenoj djeci, posvećeni smo osiguranju najprikladnijeg oblika skrbi za svako dijete i mladu osobu u skladu s njihovim najboljim interesima i uz blisku suradnju s nadležnim institucijama.

Djeci i mladima u našoj skrbi pružamo topli dom i kvalitetnu skrb uz stručnu podršku. Jačamo obitelji kako bismo spriječili napuštanje i zanemarivanje djece. Zagovaramo prava sve djece i mladih, te neprekidno težimo usavršavanju i učenju iz vlastitih iskustava, kao i učenju od naše djece, mladih, suradnika i partnera.

Radom želimo pridonijeti pozitivnim društvenim promjenama koje će omogućiti da djeca i mladi odrastaju u ljubavi, sigurnosti i dostojanstvu.

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.