Novosti

Hrvatski barokni ansambl – koncertna sezona 2022.

Hrvatski barokni ansambl od sezone 2022. koncentrira u Kerempuhu, dok traju opsežni radovi na rekonstrukciji Hrvatskog glazbenog zavoda.

Nova sezona donosi šest tematski različitih koncerata, šest priča, šest glazbenih doživljaja za pamćenje. Uz jake domaće snage i puno solističkih uloga članova ansambla tu su i neizostavni gosti, dugogodišnji prijatelji koji su uz ansambl od samih njegovih početaka.

Posebnost i novost 22. sezone je što će na koncertima u listopadu i prosincu predstaviti svoj novi instrumentarij – klasična glazbala i muziciranje na 430 Herza. To je novi korak i novi smjer kojima HRBA od sada kroči, uz redovite programe barokne glazbe, bilo to na 415 ili 440 Herza.

Pretplatu za 22. sezonu možete kupiti na blagajni Kerempuha ili pozivom na broj 099/3195 427 (Darija Vencl) odnosno mailom na hrvatski.barokni.ansambl@gmail.com.

Cijena pretplate iznosi 500 kn.
Dosadašnji pretplatnici, umirovljenici, studenti i učenici: 400 kn.

 

 

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.