Novosti

“Gruntovčani” proglašeni najboljom predstavom IX. Bobijevih dana smijeha

Svečanom dodjelom nagrada održanom u petak 30. listopada u Histrionskom domu završili su IX. Bobijevi dani smijeha, a najboljom predstavom festivala proglašeni su Kerempuhovi “Gruntovčani” Mladena Kerstnera i Borisa Svrtana, u režiji Borisa Svrtana i Rajka Minkovića, uz ocjenu žirija da su “njezini autori zahvaljujući osmišljenoj adaptaciji, vrsnoj režiji i izvanrednom glumačkom ansamblu, lica iz kultne TV-serije uspješno oživjeli i uveli u današnjicu pokazujući na iznimno duhovit način kako se i pored proklamiranih promjena neke stvari još uvijek nisu uspjele promijeniti”.

Članovi ocjenjivačkog suda bili su glumica i predsjednica Hrvatskog društva dramskih umjetnika Perica Martinović, kritičar Tomislav Kurelec i predstavnik publike Branko Babac.

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.