Novosti

Dođite 19. studenog na predstavu “Kako druga polovica voli” i podržite pokret Movember

I ove godine Kerempuh se priključio DM-ovoj kampanji u sklopu pokreta Movember, kojim se želi doprinijeti podizanju svijesti o važnosti muškog zdravlja i preventivnih pregleda. 

Ovogodišnju donaciju možete podržati dolaskom na predstavu “Kako druga polovica voli” u nedjelju 19. studenog u 20:00 sati. Naime sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je donaciji Institutu za istraživanje raka prostate.

A osim sjajne predstave, DM je za vas pripremio i sjajan poklon paket koji sadrži proizvod za mušku njegu i sportsku torbu! 

Inače, tijekom sedam godina obilježavanja Movembera DM je, uz podršku kupaca, Institutu Ruđer Bošković osigurao više od 54.000 eura za istraživanja raka prostate. Istraživanja su rezultirala otkrićem novih potencijalnih prognostičkih markera koji se koriste za probir, rano otkrivanje, potvrdu dijagnoze, predviđanje odgovora na terapiju i nadziranje napretka bolesti.

DM i Kerempuh unaprijed zahvaljuju svima koji će kupnjom svoje ulaznice pridonijeti ovoj važnoj donaciji.

 

 

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.