Novosti

U tijeku su prijave na 44. Dane satire Fadila Hadžića

U tijeku su prijave kazališnih predstava za sudjelovanje na međunarodnom festivalu „44. Dani satire Fadila Hadžića“, jednome od najstarijih festivala u Hrvatskoj specijaliziranom za predstave satiričkog i komediografskog usmjerenja, koji će se održati u lipnju 2020. godine u Satiričkom kazalištu Kerempuh.

Krajnji rok za prijave predstava je 31. prosinca 2019. Za sudjelovanje na Festivalu kazalište može prijaviti jednu predstavu koja je premijerno izvedena u periodu od 01.09.2018. – 31.12.2019. Kazališta na Festival mogu prijaviti i predstavu koja za trajanja natječaja nije imala premijeru, ali će je imati do 28.02.2020.

Prijave treba dostaviti na adresu: Satiričko kazalište Kerempuh, Prolaz Fadila Hadžića 3, 10 000 Zagreb, s naznakom „PRIJAVA – 44. DANI SATIRE FADILA HADŽIĆA“ i mailom na adresu: dani.satire@kazalistekerempuh.hr

U svrhu pravodobnog planiranja dolazaka izbornika na izvedbe prijavljenih predstava poželjno je da kazališta čim prije izvrše prijave te uz njih dostave termine izvedbi. Odluku o sudjelovanju na „44. Danima satire Fadila Hadžića“ donosi izbornica, uvažena dramaturginja Željka Turčinović.

Uz prijavnicu potrebno je priložiti: DVD predstave i programsku knjižicu predstave.

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

Primajte najnovije obavijesti iz kazališta Kerempuh.

 

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.