Novosti

Predstavom “Šest likova traži autora” zatvoren 6. Drama festival Ljubljana

Predstavom Šest likova traži autora L. Pirandella u režiji Olivera Frljića zatvoren je u petak 31. svibnja 6. Drama festival, jedan od najznačajnijih kazališnih festivala u Sloveniji, koji se od 25. – 31.5.2019. održao u SNG Drama Ljubljana.

6. sezonu Drama festivala obilježila je vrhunska poetika nekih od najboljih europskih i slovenskih redatelja koji djeluju na širem europskom prostoru, a posebnost ovogodišnjeg izdanja je naglasak na hrvatskom kazalištu i mnoštvu odličnih predstava koje su predstavila u ovoj godini. Od ukupno 7 kazališnih predstava izvedenih u sklopu festivala čak njih 4 su iz Hrvatske, dok su ostale iz Slovenije, Srbije, Češke i Crne gore.

Prepuna dvorana SNG Drame Ljubljana dugim je pljeskom i ovacijama ispratila Kerempuhovu predstavu Šest likova traži autora.

 

MOBILNE APLIKACIJE

Preuzmite mobilnu aplikaciju kazališta Kerempuh za svoj smartphone i budite uvijek u toku!

Preuzmite Kerempuh za Android

Preuzmite Kerempuh iPhone aplikaciju

NEWSLETTER

PRIJAVA

Koristit ćemo vaše podatke koje ste nam dali za slanje newslettera s obavijestima vezanim za događanja kazališta Kerempuh. Klikom na pristajem i prijavu nam dajete svoju privolu. U bilo kojem trenutku imate pravo promijeniti mišljenje klikom na link „Odjava“ ili „Izmijeniti postavke“ u dnu zaprimljenog newslettera.